Reakciók: Csak egy kicsi szerencse hiányzott

Ismét 1-1-es döntetlent ért el a Borussia Dortmund a ciprusi APOEL Nicosia ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. mérkőzésén. A lefújás után Christian Pulisic a szerencsét hiányolta, míg Ömer Toprak előretekint a szombati Bayern München elleni találkozóra.

Christian Pulisic: “Nehéz bármit is mondani ebben a pillanatban. Rengeteg lehetőségünk volt és mégis csak döntetlent játszottunk. Csak egy kis szerencse hiányzott. Küzdenünk kell továbbra is, és akkor jönnek majd újra a gólok.”

Peter Bosz: “Megértem a csalódottságot, mert meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést. Pillanatnyilag hiányzik a magabiztosságunk. 1-0 után, ha megszereztük volna a második gólt, akkor minden másképp alakult volna. Bosszantó, hogy a Nicosia az első lövéséből gólt szerzett. Szükségünk van egy győzelemre, hogy az önbizalmunkat visszaszerezzük. Együtt vagyunk benne a krízisben, egységesnek kell maradnunk, és együtt kell kilábalnunk ebből a szorult helyzetből. A szezon elején láthattuk, hogy mit tudunk. Jó játékosaink vannak, és ez nyilvánvaló volt a Nicosia ellen is. Ha ezek a játékosok visszanyerik az önbizalmukat, akkor újra nyerni fogunk.”

Marcel Schmelzer: “Rossz helyzetben vagyunk, ami látható is. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos a második gólt nem tudtuk megszerezni a szünet előtt. Első lövésből gólt kaptunk, ami rendkívül bosszantó. Ezt a helyzetet együtt kell megoldanunk az egész csapattal és az edzői stábbal. Keményen kell dolgoznunk, és keményen kell edzenünk és akkor a szerencse visszapártol hozzánk, és kimászhatunk a gödörből.”

Ömer Toprak: “Az öltözőben a csalódottság érezhető, mert nyerni akartunk. Sajnos nem sikerült, nem használtuk ki a gólszerzési lehetőségeinket. Nehéz egy ilyen mérkőzést elemezni. Természetesen jobban kell védenünk az előnyünket, de láthattuk a Nicosia könnyen gólt szerzett. Egy kis szerencse hiányzik. A helyzetünk nehéz, de együtt átvészelhetjük ezt az időszakot. Szombaton egy másik mérkőzés lesz. Remélem, hogy sikerül megszereznünk a három pontot”