“Elégedettek lehetünk a szerzett ponttal ezután a mérkőzés után” – a mérkőzés reakciói

Marwin Hitz és Marco Reus egyaránt nyilatkozott a Skynak a 0-0-ás döntetlent követően: “Többet kell tennünk az előbbre jutásért, több energiát kellett volna belefektetni” – vázolta a kapitány. A mérkőzés reakciói következnek.

Marwin Hitz: “Tudtuk, hogy a Schalke nagy nyomást fog ránk helyezni, felkészültek ránk a héten, és feljebb is tekerték a tempót. Nem kezdtünk túl jól. Szerencsénk volt, hogy a Schalke bár hatékony volt a párharcokban, a fifty-fifty helyezetekben is, rendre megnyerték a labdát, de nem tudták sikerrel befejezni az akcióikat. Elégedettek lehetünk a szerzett ponttal ezután a mérkőzés után.”

Marco Reus: “Többet kell tennünk az előbbre jutásért, több energiát kellett volna belefektetni. Látható volt, hogy nem természetes a játékunk, valami hiányzik a repertoárunkból, ami visszavet minket. Továbbra is dolgoznunk kell önmagunkon – sokkal agresszívebbnek kell lennünk, átültetnünk a terveinket a gyakorlatba, és nyerni kell a meccseket, csak ekkor fog visszatérni a megszokott játékunk.”

Michael Zorc: “A technikai tudásunk valahogy nem volt ma jó – szerdára új lendületet kell vegyünk, fejlődnünk kell. Addig is, újra be kell gyakoroltatni azokat a technikai elemeket, amik most hiányoznak, és nem működnek automatikusan, kissé akadozónak tűnt így a teljesítmény.”