Guerreiro: Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk, de végső soron az eredmény számít

Egy kiadós zuhany vétele után Jadon Sancho, Thorgan Hazard és Raphael Guerreiro nyilatkozott a BVB TV-nek az 1-0-ás, Freiburg elleni győzelmet követően.

Jadon Sancho: “Teljesen magabiztos vagyok, a drukkerek mindig támogatnak. Nagyon boldog vagyok, hogy itt játszhatok, itt szerezhetek gólokat. A mai időjárás tipikus londoni volt, így otthon éreztem magam. Volt pár helyzetünk, amit elpocsékoltunk, ezért szükség van némi analizálásra ahhoz, hogy fejlődni tudjunk a Gladbach elleni találkozóra.”

Thorgan Hazard: “A gól felépítésénél szolgáló akcióban Juliantól kaptam labdát, majd – kis szerencsével – be tudtam játszani Jadonnak, aki bevette a Freiburg kapuját. Még mindig van egy pár mérkőzés előttünk, és remélem, hogy képes leszek további gólpasszokkal szolgálni – ez nekem személyesen is fontos, de természetesen a csapat számára is. A Freiburg jól játszott ma, erősen védekeztek, de a labdával is lenyűgözőek voltak, nehéz dolgunk volt, a nyomásuk alatt nem volt kellemes feladat megvetni a lábunkat. Nagyon fontos számunkra, hogy ilyen időjárási viszonyok mellett is képesek legyünk nyerni.”

Raphael Guerreiro: “Próbáltunk nem gondolni arra a mérkőzésre, ahol korábban a Freiburg otthonában bekaptuk az egyenlítő találatot. Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk, de végső soron az eredmény az, ami számít. Mi nyertünk, és erre fog mindenki emlékezni. Felkészültünk mindenféle időjárási viszontagságra is – de tény, nem volt könnyű így játszani ma.”