Hazard: A legfontosabb, hogy tudjam segíteni a csapatot

A tegnapi kupamérkőzést követően Lucien Favre, Michael Zorc, Thorgan Hazard és Emre Can értékelt a meccs kapcsán.

Lucien Favre: “Jól kezdtünk, és jó iramban tudtunk játszani. Szerettünk volna betalálni olyan gyorsan, ahogy csak lehet, és boldogok voltunk, hogy 3-0-ra vezettünk a félidőben.”

Michael Zorc: “Különösen elégedett voltam az első félidővel. Gyorsan belerázódtunk a mérkőzésbe, és tudtunk dominálni, hátul stabilak tudtunk maradni, és a megfelelő időben szereztünk gólokat. Idővel az ellenfelünk ráadásul 10 főre fogyatkozott, és 3-0-ra vezettünk, itt el is dőlt a mérkőzés.”

Thorgan Hazard: “Raphael Guerreiro és Nico Schulz játssza azt a pozíciót, amit én játszottam ma, de mindketten sérültek. Az edző megkérdezte, hogy tudnék-e ebben a szerepkörben futballozni, erre igent mondtam. Nem jelentett problémát számomra, a válogatottban is ezen a poszton szerepelek. A legfontosabb, hogy tudjam segíteni a csapatot.”

Emre Can: “Öröm látni, hogy milyen jó játékosok vannak a csapatunkban. Egy briliáns csapatunk van rendkívül fiatal játékosokkal a támadófronton. Emellett a hátsó szekcióban is erősen teljesítettünk – ami nagyon fontos a számunkra.”