Küzdenünk kellett a helyzetek kialakításáért – a mérkőzés reakciói

A hármas sípszót követően Thomas Delaney és Julian Brandt nyilatkozott Bielefeldben. Delaney kiemelte, hogy mindent irányítás alatt tartottak, míg a támadásra fókuszáló Brandt visszatekintett a korábbi mérkőzésekre is, és felhívta a figyelmet arra, hogy küzdeni kellett a helyzetek kialakításáért. A mérkőzés reakciói következnek.

Thomas Delaney: “Kemény mérkőzésünk volt, de remek munkát végeztünk. Egy kicsit a Schalke elleni találkozóra hasonlított, ahol szintén nem találtunk be az első játékrészben. Szerencsére azonban mindent az irányításunk alatt tartottunk, és gólokat tudtunk szerezni a második félidőben. Mindig pörgőssé tettük a játékot, aminek következtében az ellenfelünk elfáradt. A legutóbbi tíz mérkőzésünkből hét alkalommal nem kaptunk gólt – ez egy igazán szép eredmény, és sokkal jobb a helyzet, mint tavaly volt. Nem tudom, hogy Mats megsérült-e komolyabban, ki kell várnunk, de az biztos, hogy ő nagyon fontos számunkra – nem csak a góljai miatt, hanem különösképp azért, mert vezér a pályán.”

Julian Brandt: “Alapvetően elégedett vagyok azzal, hogy jól játszottunk. Az elmúlt pár mérkőzésen küzdenünk kellett a helyzetek kialakításáért azon csapatok ellen, akik mélyen védekeztek. A szükséges türelemmel kombinálva jól ment nekünk a játék ma, fontos győzelmet arattunk. A végén szerezhettem volna egy gólt, nem ment be – hiába, egyszerűen nem vagyok Erling Haaland. A szerdai mérkőzésünk a Brugge ellen különösen fontos lesz, jó esélyünk van megfelelő eredményt elérni. A Bundesligában szintén keménynek kell maradnunk, nem akarunk hazai pályán pontokat hullajtani…”