“A hatékonyság jelentette a különbséget”

Manuel Akanji és Mats Hummels osztotta meg gondolatait a Sky-jal a Bayern elleni vereséget követően. A mérkőzés reakciói következnek.

Manuel Akanji: “Három gólt kaptunk, ez túl sok. Túl sok lehetőséget teremtettünk hátul az ellenfelünknek. Voltak lehetőségeink az előretörésre, de nem voltunk kellően hatékonyak. Néhány helyzetet jobban is kezelhettünk volna, mielőtt azok túl veszélyessé váltak volna. Nem lehet minden meccset kapott gól nélkül lehozni, különösen, ha ilyen támadósorral állunk szemben. Tanulnunk kell a hibáinkból, és javulnunk kell az elkövetkező mérkőzésekre – ami viszont pozitívum, hogy fel tudjuk venni a kesztyűt. Volt elég helyzetünk, amit gólra válthattunk volna. Ez csupán a hetedik mérkőzés volt a bajnokságban – továbbra is megpróbálunk meccseket nyerni, és meglátjuk, ez hová vezet majd minket.”

Mats Hummels: “Mindhárom gól, amit kaptunk elkerülhető lett volna, és nem voltunk eléggé könyörtelenek az ellenfél kapuja előtt. Nem mondható el az, hogy domináltuk a meccset, de nem hiszem, hogy a szerencse mellettünk állt volna. Jobban is teljesíthettünk volna a támadásaink során. Rengeteg szituáció volt, és sok jó gólszerzési lehetőség, amit nem tudtunk kihasználni, ez egy nagyon nyitott mérkőzés volt. A Bayern támadásban erős volt, de a védelme nyitott volt. Egyértelmű, hogy az ilyen típusú mérkőzéseket a hatékonyság tudja eldönteni. Sajnálatos módon nem sok remek helyzetünket tudtuk gólra váltani. A jó- és balszerencse gyakran döntő lehet, különösen az ilyen mérkőzéseken.”