“Az első félidő nem volt életünk félideje” – reakciók

A Hertha 5-2-es legyőzése után Julian Brandt és Axel Witsel az első félidő kapcsán elmondta, túlbonyolították a saját dolgukat. Lucien Favre ehhez kapcsolódóan hozzátette, hogy nincsenek könnyű mérkőzéseik, Erling Haaland pedig Moukokóról ejtett több szót, semmint négy góljáról. A mérkőzés reakciói következnek.

Lucien Favre: “Erling négy gólt lőtt ma, ez egyszerűen zseniális, azonban nehéz dolgunk volt volt az első félidőben. Ha megnézzük a Hertha eredményeit, akkor Münchenben 4-3-at játszottak, és 1-1-es döntetlent értek el a még mindig veretlen Wolfsburggal szemben, így nem volt meglepő az, hogy nagy küzdelemre kellett számítsunk. A második félidőben jók voltunk, Emre Can beadása rendkívül fontos volt 1-0-nál, amivel egyenlíteni tudtunk. Bizakodók maradtunk, ami fontos, hiszen nincsenek egyszerű mérkőzések.”

Julian Brandt: “Rendkívül magasra tettük a céljainkat erre a mérkőzésre, sajnálatos módon azonban az első harminc percben kissé hektikussá vált a játék. A saját életünket nehezítettük meg, és számtalan alkalommal adtuk el a labdát, az volt az érzésem, hogy túl sokat akarunk. Szerencsére meg tudtuk ezt fogni, és kezdtünk belerázódni az első félidő utolsó 15 percében, majd ezt át tudtuk örökíteni a második félidőre, ami rendkívül örömteli volt számunkra.”

Erling Haaland: “Az első gól is nagyon jó volt, de a második még jobb. Mindenki azt gondolta, lesen vagyok, holott nem így történt. Nagyon boldog vagyok Youssoufa miatt, nagyon szeretnék vele is játszani a pályán. Úgy gondolom,h ogy jelenleg ő a világ egyik legnagyobb tehetsége jelen pillanatban. Ő 16 éves és 1 napos, és máris fantasztikusan játszik, remek karrier áll előtte.”

Axel Witsel: “Az első félidő nem volt életünk félideje. Kissé komplikált volt, és túl könnyen adtuk el a labdákat, veszítettük el a labdabirtoklást. Nagyon jól jöttünk vissza a mérkőzésbe a második félidőben, és megérdemelten nyertünk. Erlingnek hihetetlen érzékei vannak – néha nem látjuk mi se a pályán 30 percig, aztán felbukkan, és néhány helyzetből rengeteg gólt szerez. Ezt megcsinálta ma is, és négy találata is lett, boldogok vagyunk, hogy nálunk játszik.”