“1-0 után egyszerűen eltűntünk a játékból”

A Köln elleni mérkőzést követően Nico Schulz és Marwin Hitz osztotta meg gondolatait a sajtóval, elmondva, hogy “1-0 után egyszerűen eltűntünk a játékból”. A mérkőzés reakciói következnek.

Nico Schulz: “Nagyon jól kezdtünk, és nagy nyomás alá helyeztük a Kölnt az elején, amiből megérdemelten szereztük meg a vezetést, ám utána túl passzívvá váltunk. Hagytuk, hogy a Köln is belerázódjon a mérkőzésbe, és meg is érkeztek. Sokkal jobban akartunk bánni a labdával, illetve akkor is aktívabbak szerettünk volna lenni, mikor nem volt nálunk a játékszer, ám a végére kikerekedett, hogy nem működött az, amiben mi eredetileg reménykedtünk.”

Marwin Hitz: “Nagyon jól kezdtünk, irányítottuk a találkozót, megnyertük a párharcainkat és egy remek találattal nyitottunk. 1-0 után egyszerűen eltűntünk a játékból. Rengetegszer vesztettük el a labdát, nem uraltuk a mérkőzést, és gyakran visszaszorultunk, majd a Köln kiegyenlített. Nem mutatkozott meg úgy a jelenlétünk, mint ahogy azt szerettük volna a második játékrészben sem. Némi balszerencse is kísért minket, a fejes, ami a kapufán csattant, fájó volt – ha az bemegy, talán több időnk lett volna rendezni sorainkat. Egyértelmű, hogy ez nem a mi délutánunk volt, megmagyarázhatatlan, ami történt. Jól nyitottunk, az első lehetőségből megszereztük a vezetést, majd hirtelen túl sok hiba kezdte el övezni a játékunkat. Rossz döntéseket is hoztunk, aminek nem lett volna szabad megtörténnie, különösen annak fényében, hogy miként teljesítettünk az elmúlt hetekben. Nagyon akartuk ezt a mérkőzést, de nem jött ki a lépés.”