Watzke, Tress és Cramer szerződését is hosszabbították

A koronavírus okozta helyzet megpróbáltatásai, változásai a futballszektort is elérték, ám a Borussia Dortmund háza táján a folytonosságot képviselik személyi kérdésekben. A csapat elnöke, Dr. Reinhard Rauball még szerződésük lejárta előtt meghosszabbította három ember szerződését, így Hans-Joachim Watzke, Thomas Tress és Carsten Cramer is 2025-ig szóló megállapodást írt alá az egyesülettel.

“Megannyi egyeztetést követően úgy döntöttünk, hogy további három évvel meghosszabbítjuk Hans-Joachim Watzke igazgató szerződését, és számítunk szolgálataira” – nyilatkozta az elnök a hosszabbítás kapcsán, aki kiemelte: rendkívül elégedett a Watzke, Tress és Cramer vezette csapattal. “Annak ellenére, hogy a pandémia bizonyos esetekben drámai hatást gyakorolt a működésre, a bevételi struktúra változásaira, a csapat sikeresen kormányozta ezt a hajót a viharos vizeken.” – tette hozzá egy hasonlattal dicsérve a munkájukat.

Hans-Joachim Watzke szerződése 2022. december 31-én járt volna le, ezt most 2025. december 31-ig hosszabbították meg. Watzke továbbra is folytatja vezérigazgatói munkáját, valamint ahogyan eddg is, úgy továbbra is fontos szerepe lesz a stratégiai döntésekben, valamint a sporttal, kommunikációval és emberi erőforrásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Thomas Tress és Carsten Cramer szerződései is 2022-ben jártak volna le, és 2025-ig hosszabbítottak, mindkét esetben június 30-ig szólt és szól a kontraktus. Tress a pénzügyi, szervezeti, valamint a jogi és befektetői szektorokban folytatja munkáját, Cramer pedig az értékesítés, marketing, valamint a digitalizáció területein kamatoztatja a tudását.

Dr. Reinhard Rauball elmondta, hisznek a menedzsment munkájában, és örülnek a hosszabbítás sikerének, majd hozzátette: “Annak ellenére, hogy visszaesést eredményezett a vírushelyzet, a Borussia Dortmund helyzete miatt nincs ok az aggodalomra. A következő két idény finanszírozása teljeskörűen megoldott függetlenül attól, hogy a csapat tudja-e magát kvalifikálni a Bajnokok Ligája küzdelmeibe, vagy sem.”