Haaland: “Az én feladatom a gólszerzés”

Jude Bellingham a kosárlabdához hasonlította a mérkőzést, míg Erling Haaland a BL iránti szeretetét fejezte ki. Sebastian Kehllel kiegészülve nyilatkoztak a lefújást követően, a mérkőzés reakciói következnek.

Jude Bellingham: “Lenyűgöző volt az atmoszféra, megtiszteltetés volt újra ennyi szurkoló előtt játszani, de a legfontosabb ma a győzelem elérése volt, ez volt a dolgunk. A mérkőzés kissé a kosárlabdára hasonlított, hol az egyik, hol a másik végén voltunk a pályának. Végül mi voltunk pontosabbak, így megnyertük a találkozót. Nagyon elégedettek vagyunk az első mérkőzéseinkkel. Rengeteg örömet jelent mérkőzéseket nyerni a Borussia Dortmunddal, és ugyanebben a felfogásban kell folytassuk a továbbiakban is a játékot.”

Erling Haaland: “Kemény mérkőzés volt, fontos győzelmet szereztünk. Nagyon fáradt vagyok. A pálya nem volt túl jó, de ezen nem tudunk változtatni. Küzdöttünk, és jól játszottunk a végéig, így nagyon boldog vagyok a győzelem miatt. Jude egyszerűen fantasztikus – 18 éves, és hihetetlen jól játszik. Imádom a Bajnokok Ligáját, és élvezem azt, hogy itt játszhatok. Csatár vagyok, az a dolgom, hogy gólt szerezzek – éppen ezért azon dolgozom, hogy ennek eleget is tegyek.”

Sebastian Kehl: “Nagyon hangos volt ma a stadion, de ehhez már hozzászoktunk Dortmundban. Egy jó ellenfél ellen szereztünk nagyon fontos három pontot. A körülmények nem voltak a legjobbak. Megérdemelten nyertünk, igaz, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, amit nem tudtunk kihasználni, de összességében ezzel a teljesítménnyel elégedettek lehetünk. Szerettük volna megúszni ezt a mérkőzést kapott gól nélkül, mivel a bajnokságban sokszor engedjük az ellenfeleinket gólt szerezni. Mats a 70. percre elfáradt, azért hoztuk le a pályáról.”