Brandt: “Ha nem használod ki a helyzeteidet…”

“Nem használtuk ki a helyzeteinket, és hátul sem voltunk kellően óvatosak” – kommentálta Marius Wolf a mérkőzést, míg Brandt hozzátette: “Sokkal hidegebb fejjel kell játszanunk”. A mérkőzés reakciói következnek.

Julian Brandt: “Nagyon csalódottak vagyunk emiatt. Egy dolog elveszteni egy mérkőzést, de egy másik az, amikor megérdemled hogy kifújoljanak. Miután gyorsan 2-0-s hátrányba kerültünk, képesek voltunk visszajönni egészen jól a mérkőzésbe, és meg is tudtuk azt fordítani egy ponton. Nem lett volna szabad még két gólt kapnunk a legvégén. Ez egy klasszikus futballmérkőzés volt – ahogy a régi mondás tartja: “ha nem használod ki a helyzeteidet, majd az ellenfél ki fogja”. Sokkal hidegebb fejjel kell játszanunk, de van, hogy így alakulnak néha a dolgok. Ez az, ami néha ennyire nehezen emészthetővé tesz egy-egy napot a legvégén.”

Marius Wolf: “Nem voltunk képesek arra, hogy lezárjuk a mérkőzést, noha megvoltak rá a lehetőségeink. Ilyet többet nem hagyhatunk megtörténni. Nem használtuk ki a helyzeteinket, és hátul sem voltunk kellően óvatosak. A Fürth a következő ellenfél, a győzelemért utazunk.”