Terzic: “Igazán topteljesítményt nyújtottunk az elejétől a végéig…”

A 6-0-s, Wolfsburg elleni győzelmet követően Edin Terzic, Emre Can, Marius Wolf és Karim Adeyemi értékelte a látottakat.

Edin Terzic: “Igazán topteljesítményt nyújtottunk az elejétől a végéig, és nem csupán a számos szép gólt tudjuk kiemelni, hanem azt is, hogy kapott gól nélkül zártunk, csapatként mozogtunk végig. Öröm volt nézni, ahogy a srácok összejátszottak egymással, alakították a helyzeteket. Minden ellenfél számára kellemetlenséget tudunk okozni ezzel, különösen, ha mi vagyunk hazai pályán. Jó lépést tettünk előre. Ha az utolsó három mérkőzésnek is ugyanezzel a mentalitással vágunk nekik, akkor jó esélyünk lesz azokon is győzelmeket szerezni.”

Emre Can: “Meg kell próbálnunk megnyerni minden mérkőzésünket, ezt követően meglátjuk, mi történik. A Bayern előtt még mindig vannak nehéz mérkőzések. Ez a menet még nem lefutott, messze a vége. Onnan próbáljuk meg jövő héten folytatni, ahol a mai napon befejeztük. Ez most a döntő fázis, a hit még mindig velünk van.”

Marius Wolf: “Az eredmény magáért beszél, remek mérkőzést játszottunk, szórakoztató volt. Szerettük volna meglepni a Wolfsburg a hosszú, beívelt labdákkal, mivel tudtuk, hogy feltolt vonallal játszanak.”

Karim Adeyemi: “Remekül szórakoztunk. A vonalak mögött rengeteg területünk volt, nagyon jó mérkőzést játszottunk, és igazán megérdemeltük a győzelmet. Minden jól alakult, a labdák is megfelelő ütemben érkeztek. Rendkívül agresszívak voltunk, elkötelezettséget mutattunk, és így tudtunk hat gólt is szerezni.”