Terzic: A ma fájdalma a holnap motivációja

“Gratulálok a Bayern Münchennek, ez a legkomolyabb cím Németországban, amit nyerhetsz. Ha te vagy a tabella élén 34 fordulót követően, megérdemled – nem számít, hogy miként történik.” – nyitotta gondolatait Edin Terzic a sajtótájékoztatón.

Edin Terzic az elbukott bajnoki címről:
“Nem csupán a csapat, a stadionban tartózkodók, és az egész város hitt a mai győzelemben. Jól kezdtünk, irányítottunk, és voltak helyzeteink. Az első kapott gólt és a félidőt követően is hittek a srácok abban, hogy van annyira őrült ez a szezon, hogy meg tudjuk ezt fordítani. Mindent megpróbáltunk egészen a legvégéig. Látható, hogy mennyire kemény az a sport, amivel szerelembe estünk. Ez hihetetlenül fájdalmas most: nem volt happy end a számunkra ebben a szezonban.”

… a szurkolók reakciójáról:
“Az első naptól kezdve támogattak minket. Fáj, hogy nem tudtuk ma megjutalmazni őket, de meg fogjuk. Ez viszont ezáltal több időt fog igénybe venni.”

… a büntetőt végző játékosról:
“Seb nagyon magabiztosnak érezte magát, és mi teljes mértékben megbízunk benne. Az ő története hihetetlen volt ebben az idényben.”

… a következő szezonról:
“A ma fájdalma a holnap motivációja. Nagyon közel jártunk, egyetlen gól hiányzott. Remek úton jártunk, különösen a szezon második felében. Egy napon ez kifizetődik.”