Edin Terzic: Jó mérkőzés, kiváló légkör

3-1-es győzelmet szerzett az Ajax ellen a BVB, ezzel győzelemmel zárta felkészülési mérkőzései sorát az első tétmérkőzés előtt. A vezetőedző, Edin Terzic dicsérte az új igazolásokat, Emre Can pedig először debütált kapitányként a Signal Iduna Parkban, mely óriási büszkeséggel töltötte el. A mérkőzés reakciói következnek.

Edin Terzic: “Ez egy igazán remek mérkőzés volt. Sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, és hamar vezetést szereztünk. A gyorsan bekapott gól viszont frusztráló, de nem csupán egy remek mérkőzést láthattunk, hanem kiváló légkör vett minket körbe. Szeretnénk fejlődni, ezt láthatták is mérkőzésről mérkőzésre a felkészülés során. A srácok húzzák egymást, és igyekeznek beépíteni a gyakorolt elemeket. Az új igazolások jól illeszkedtek be, és volt pár remek akciójuk. Felix Nmecha lenyűgözően teljesített ma, és számos támadásban résztvevő volt. Látjuk benne a potenciált arra vonatkozóan, hogy a gólszerzésre alkalmas területeken mennyire fontos számunkra a jelenléte – ezt ma meg is mutatta.

Emre Can: “Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, remekül járattuk a labdát. Megmutattuk, mire vagyunk képesek – különösképp labdával – egy topcsapat ellen. Ha így tudunk játszani, akkor egy nagyon sikeres szezonunk lehet. Mind a három új igazolás lenyűgözően teljesített. Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy viselhetem a karszalagot. Még a mérkőzés előtt megkérdeztem Marco Reust, hogy milyen érzés lesz ezt viselve kifutni a pályára, és azt kell mondjam, leírhatatlan volt, dagadt a mellem a büszkeségtől.”