Kehl: “Továbbra is tartjuk a jelenleg futó szériánkat…”

Az Eintracht Frankfurt elleni 3-3-as döntetlent követően a sportigazgató, Sebastian Kehl, valamint a játékosok közül Niclas Füllkrug, Nico Schlotterbeck, Alexander Meyer és Karim Adeyemi értékelték a látottakat.

Sebastian Kehl: “Ellentétesen látom azokat a helyzeteket, amik büntetőhöz vezettek, vagy vezethettek volna a bíróhoz képest. Talán kijelenthető, hogy kiegyenlítették ezek egymást. Szerettük volna ezt a mérkőzést a magunk javára eldönteni, ehelyett viszont meg kell elégedjünk a megszerzett egy ponttal, főleg annak fényében, ahogy alakult a mérkőzés – 2-0-s hátrányba kerültünk, visszajöttünk, megvolt a lehetőségünk a fordításra, majd megint hátrányba kerültünk. Továbbra is tartjuk a jelenleg futó szériánkat, hiszen nem veszítettünk, hanem újra vissza tudtunk térni, és egyenlítettünk. Gregor esetében nem hinném, hogy súlyos lenne a sérülés, noha az arcára kapott egy ütést. Mats-cal kapcsolatban viszont nem mondhatok egyelőre semmit sem.”

Niclas Füllkrug: “Ismét egy kellemetlen idegenbeli mérkőzésünk volt a Frankfurt ellen, de tudtuk, hogy erre számíthatunk, nehéz itt nyerni. Balszerencsénkre két nagyon ostoba gólt kaptunk az első játékrészben, ami rengeteget rontott a helyzetünkön. A küzdőszellemünket azonban megmutattuk, és nagyon jó játékot játszottunk onnantól kezdve. Bebizonyosodott továbbá az is, hogy vannak játékosaink, akik a padról beszállva is képesek különbséget jelenteni, és ez az, ami egy csapatot igazán jóvá tud tenni.”

Nico Schlotterbeck: “Ha megnézzük, hogy miként alakult ez a mérkőzés, akkor arról van szó, hogy nyertünk egy pontot. Miután 2-2 lett az állás, megvolt bennünk az érzés, hogy közelebb állunk mi a nyeréshez, ám ekkor kaptunk egy szükségtelen gólt egy egyszerú labdavesztésből.”

Alexander Meyer: “Ha a mérkőzés egészét nézzük, akkor bosszúságot kell, hogy érezzünk, mivel 2-0-s hátrányba kerültünk egy olyan csapat ellen, akik ellen mindenben jobbak voltunk. Minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni, ám mivel ez a mai találkozó úgy alakult, ahogy, örülhetünk a döntetlennek is. Mindig késznek kell lennem második számú kapusként, hiszen bármikor történhet valami, ami miatt be kell, hogy ugorjak.”

Karim Adeyemi: “Mi mindig nyerni szeretnénk, de ezt ma nem tudtuk megvalósítani. A pozitívum az, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, és úgy gondolom, akár meg is fordíthattuk volna a találkozót. Ma viszont a szerencse nem a mi oldalunkon állt. Mostantólmár a következő mérkőzésre kell koncentráljunk, és jobban kell csináljuk azokat a dolgokat, amik ma nem mentek igazán jól.”