Kobel: “A jobb csapat nyert”

A Bayern München elleni mérkőzést követően Edin Terzic vezetőedző, valamint a játékosok részéről Marcel Sabitzer, Felix Nmecha és Gregor Kobel értékelték a látottakat.

image

Edin Terzic: “Megérdemelten vesztettünk ma. Semmi sem állt össze abból, amit elterveztünk, különösen a mérkőzés nyitószakaszában, és nyolc perc után már kétgólos hátrányban találtuk magunkat. Túl sok ideig tartott nekünk, mire elkezdtük felvenni a ritmust. Próbáltunk némi hatást gyakorolni a játékra, de nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenfelünk tempójával, labdáival.”

image

Marcel Sabitzer: “A mérkőzés első szögletéből meg is szerezték a vezetést, ettől elkezdtünk remegni, toporogni egy helyben. A 45. percben volt egy remek lehetőségünk – némi szerencsével akár 2-1-es eredménnyel is mehettünk volna félidőre. De nem így lett, és túlzás volna azt állítani, hogy megérdemeltük volna. Hihetetlen fájdalmas egy ilyen vereség után hazatérni. Ők voltak ma a jobbak. A második játékrészben a dupla lehetőségük után volt egy rövid javulásunk: ha akkor egy gólos hátrányra visszajövünk, talán kialakíthattunk volna belőle egy szorosabb találkozót.”

image

Felix Nmecha: “Nem voltunk elég bátrak, ez különösen az első játékrészben mutatkozott meg. Nem használtuk ki azokat a lehetőségeket, amik adódtak. A szurkolók ennek ellenére végig támogattak minket, ez lenyűgözött.”

image

Gregor Kobel: “A jobb csapat nyert. Volt egy olyan érzésem, hogy a Bayern sokkal határozottabb szerelésekkel él és sokkal veszélyesebb a kontratámadások során. Jobban kellett volna védekeznünk. Túl sok területet adtunk át nekik, sokkal veszélyesebbek voltak, és sokkal határozottabban léptek pályára már az elejétől fogva. Sokkal egységesebben kellett volna felállnunk az elejétől fogva, és figyelnünk kellett volna a visszatámadások lehetőségét.”