Kobel: “…mindig elkéstünk a párharcok során”

A Stuttgart elleni 2-1-es vereséget követően Sebastian Kehl mellett Gregor Kobel, Julian Ryerson és Niclas Füllkrug értékelték a látottakat.

Sebastian Kehl: “Ez egy megmagyarázhatatlanul gyenge teljesítmény volt tőlünk, és megérdemelten nyert a VfB Stuttgart. Ez rendkívül csalódást keltő volt. Nem tudtunk több területen sem úgy teljesíteni, mint ahogy eddig, különösen az első félidőben. Rengeteg játékos játszott ma mélyen a tudása alatt. Nem lehet ilyen játékkal mérkőzést nyerni a Bundesligában, különösen egy bátor, magabiztos Stuttgart ellen, akik remek játékkal álltak elő.”

Gregor Kobel: “Nehéz magyarázatot találni a történtekre egyből a lefújást követően. Volt pár dolog, ami nem ment megfelelően, például mindig elkéstünk a párharcok során. Ez viharossá alakult, és az ellenfél egyre bátrabb lett, észlelték, hogy szinte minden lehetséges, mi pedig egyre rosszabbá váltunk. A Stuttgart az elejétől a végéig jobb csapat volt a pályán. Volt kontakt köztem és a játékos között a második büntetőnél, valóban, azonban ő erre játszott rá, és megpróbálta ezt kedvezően alakítani azzal, hogy konkrétan belémrohant. Őrület volt ez az egész.”

Niclas Füllkrug: “Teljesen megérdemelt vereséget szenvedtünk, az eredménybeli különbség a látottakhoz képest kicsi volt. A Stuttgart lényegesen jobb volt a pályán. Egész mérkőzésen küzdeni próbáltunk azért, hogy valahogy megszerezzük az irányítást. El kell ismerjük jelenleg azt, hogy az élmezőnyben lévő csapatok jobb eredményeket érnek el, mint mi.”

Julian Ryerson: “Rossz mérkőzés volt részünkről, a vereség pedig fájó. Számos területen fejlődnünk kell.”