Terzic: Megérdemelten jutottunk be az elődöntőbe

“Ez nagy dolog a klubunk számára” – mondta Edin Terzic a legjobb négy közé való bejutásról, mielőtt köszönetet mondott a szurkolóknak, valamint előretekintett a PSG elleni mérkőzésre a sajtókonferencián.

Edin Terzic a játékról:
“Hihetetlenül boldog és elégedett, valamint rendkívül büszke vagyok a csapatra és a klubra. A hangulat a stadionban valami elképesztő volt. Volt ismét két olyan pillanat, ami fájdalmas volt nekünk, és megboríthatta volna a játék egyensúlyát, de nem veszítettük el a hitünket, és építkeztünk belőle, ami erőssé tett minket. Ha mindkét mérkőzést megnézzük, összességében megérdemelten jutottunk az elődöntőbe. Ez nagy dolog a klubunk számára.”

… a továbbjutásról:
“Két olyan csapat találkozott egymással, amelyik megérdemelte a helyét a negyeddöntőben, miután végigment egy hosszú és kemény úton érte. Ezen a szinten az apró részletek is döntőek tudnak lenni, és ezúttal ezek az apró részletek a mi oldalunkon álltak. Képesek voltunk öt gólt szerezni két mérkőzés alatt az Atlético Madrid ellen, ezt nem sok csapat mondhatja el magáról.”

… a Déli Lelátó reakciójáról:
“Már az első pillanatban éreztük azt, hogy mindenki a megfelelő irányba akarta terelni az energiáinkat ezen a mérkőzésen. Láthattuk azt a múlt héten, hogy mennyire nehéz olyan csapat ellen játszani, akiket több, mint 70.000 ember támogat élőben. Erre szerettünk volna rákontrázni, és sikerült is. A Bajnokok Ligájában negyedik alkalommal jutott elődöntőbe a Borussia Dortmund, de ez nem lett volna lehetséges akkor, ha nem hiszünk ebben mindannyian.”

… az elődöntős ellenfélről:
“A PSG-vel már játszottunk kétszer idén. A párizsi mérkőzést nem igazán kedveltük, ám a második, Dortmundban rendezett találkozó teljesen más volt – szoros volt, de közelebb jártunk mi a győzelemhez, mint ők. Sokkal összeszedettebb a csapatunk annál mostanra, mint amilyen volt szeptemberben, vagy épp decemberben.”