DortmundFanatics – Jogi nyilatkozat

A Dortmund-hoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó információk, tények, elemzések, kommentárok megosztásának lehetősége mellett a DortmundFanatics.hu céljának tekinti a résztvevők bevonását, lehetőséget adva a párbeszédre. Úgy véljük, a különböző szempontokat tükröző vélemények, álláspontok interaktív megjelenítése, a Dortmund iránt érdeklődik látogatók közösségbe kovácsolása hosszú távon a Magyarországi futball-sport fejlődésének érdekeit szolgálja.

A DortmundFanatics.hu valamennyi cikke – eredeti és fordított anyagok egyaránt -, minden megjelent képe, videofájl, hangfájl és egyéb publikált anyag szerzői jog védelme alatt áll. A források java részük a BVB.de, Bundesliga.com, Bundesliga.de, Goal.com, SkySports.com, Ruhrnachrichten.de, Sport1.de, Kicker.de oldalról származnak.

A DortmundFanatics.hu lapjain megtalálható cikkek tulajdonosai a cikk szerzõi. Amennyiben más lap cikkének fordításáról van szó, a fordító azt külön jelzi. A DortmundFanatics.hu nem felel a cikkekben leírtakért, csupán megjeleníti azokat. A DortmundFanatics.hu és annak grafikai valamint forrásanyagai a www.dortmundfanatics.hu tulajdonát képezik. Azokat akár részben vagy teljes egészében felhasználni kizárólag a www.dortmundfanatics.hu előzetes, írásos hozzájárulásával lehetséges.

A DortmundFanatics.hu a mindenkor hatályos törvények, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai szerint – saját felelõsségi körén belül minden tőle telhetőt megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében. A DortmundFanatics.hu által kínált néhány szolgáltatás csak a magukat regisztráló felhasználók számára érhető el. A regisztrált felhasználó szabadon döntheti el, hogy személyes adatai megjelenjenek vagy ne jelenjenek meg nyilvános profiljában.

Harmadik fél számára A DortmundFanatics.hu nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki felhasználóinak email címeit vagy más adatait.

A DortmundFanatics.hu nem tehető felelőssé bárminemû illegális vagy káros cselekményért, aminek alapja a felhasználó által a nyilvános hozzászólásokba beírt információ. Ezért a használók kéretnek óvatosnak lenni, ha érzékeny információkat, adatokat írnak be a fórumba.