Borussia.hu – Rólunk

Weboldalunk 2012. június 1-én látott napvilágot DortmundFanatics.Hu néven. Indulásunkkor egy főszerkesztővel és főszerkesztő-helyettessel, illetve négy szerkesztővel kezdtük meg a munkát. 2021-et írva az oldal Borussia.hu névre váltott, és kevesebben (hárman), de annál lelkesebben igyekszünk a számotokra a legfrissebb és leghitelesebb információkat átadni.

Az elmúlt évek során mindig törekedtünk arra, hogy szurkolói oldalként minden olyan információt eljuttassunk Olvasóinkhoz, mellyel közelebb hozhatunk mindenkit szeretett csapatunkhoz – legyen az egy átigazolási hír, egy mérkőzéssel kapcsolatos cikk, vagy épp egy fontos évszám, születésnap, a célunk az, hogy ezekről az információkról, hírekről senki se maradjon le, és magyar nyelven is elérhető legyen oly módon, hogy a hitelesség és a minőség ne szenvedjen csorbát.

Több személyi-, valamint arculatváltáson esett már át az oldal az évek folyamán, de mindig ugyanaz volt a cél, és ettől eltérni sosem fogunk. Írásaink, munkánk során a leglényegesebb dolog, hogy naprakész, megbízható információkat közöljünk változtatás nélkül, mellyel közelebb hozhatjuk hazánkban is az Olvasókat, Szurkolókat, Szimpatizánsokat a Borussia Dortmund labdarúgócsapatához.

Fontosnak tartottuk és tartjuk azt is, hogy mi, akik ugyanannak a csapatnak a sikereiért szurkolunk, közösségként működjünk. Nélkületek, Olvasók nélkül nem lenne semmi értelme annak, amit csinálunk, így mindig igyekszünk véleményeitek, javaslataitok alapján formálni az egész projektet -nyitottak vagyunk az elképzelésekre, ötletekre, hiszen így biztosított az, hogy a fejlődés olyan irányba folytatódjon napról napra, amely a célközönségnek szól, amely igényeinek megfelelő. Ezt jelképezi a mottónk, e szerint az elv szerint dolgozunk, mellyel sorainkat zárnánk:

Tőlünk. Nektek. Értetek.