Történelem – Borusseum

Merüljön el a BVB Borussia Dortmund varázslatos világában. Kövesse nyomon a klub történetét, és foglaljon helyet. Merüljön el a BVB világában. Kövesse nyomon a különböző időszakokat a klub történetében, és foglaljon helyet a “kocsmában”, ahol a Borussia csapatát alapították.

Ismerje meg a változatos történeteket a stadionról és annak nevezetességeiről. Kezdje a “Fehér Réttel”, majd térjen be dél-Dortmundba, a világhírű Westfalenstadionba – mai nevén a Signal Iduna Parkba. Fedezze fel a ritkaságokat, és a speciális ereklyéket, pl. a győztes mezt, melyet Lothar “Emma” Emmerich viselt 1966. május 5-én, a Liverpool ellen a Kupagyőztesek Európa Kupájának döntőjében, Glasgow-ban.

Lépjen be a trófeaszobába, ahol is megtalálhatja a Borussia Dortmund által elnyert összes trófeát. Ezenkívül még kipróbálhatja a Karaoke-boxot is, mely bevezeti Önt abba a szurkolói élménybe, melyet a stadion nyújt!

Tapasztalja meg az egyedülálló és izgalmas élményt, melyet a BVB Múzeuma nyújt Önnek, s tanúja lehet a csapat történelmének!

Nyitvatartás: hétfő-vasárnap, 10:00-18:00
Belépő: 6€ fejenként, kedvezményesen pedig 4€.

További információkért látogasson el a www.borusseum.de oldalra!